Bedrijfskleding

Bedrijfskleding (of werkkleding) is oorspronkelijk kleding die het werken veiliger of gemakkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan spijkerbroeken, overalls en stofjassen. Hoewel er qua modellering een hoop is veranderd, heeft bedrijfskleding deze functie tegenwoordig nog steeds. En bij veel werkzaamheden is beschermende kleding nu verplicht gesteld. Daarnaast draag je bedrijfskleding ook voor een representatief uiterlijk. Moderne bedrijfskleding is zowel veilig als representatief.

Veel mensen lopen het merendeel van hun tijd in bedrijfskleding. Bij het kiezen hiervan is het van belang om te bepalen welke functie de kleding moet vervullen. Hierbij moet je ook rekening houden met aspecten als draagcomfort, duurzaamheid en kwaliteit. Vanzelfsprekend moet de kleding voldoen aan alle eisen en normen die eraan gesteld worden.

Hoe dan ook ben je voor bedrijfskleding bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dealer van Brams Paris, Clique, Havep, Helly Hansen, Jobman, LCF, Lemon & Soda, Mascot en Olymp. Binnen deze merken vinden we voor elk budget een passende bedrijfskledinglijn. Samen met jou stemmen we deze af op de huisstijl van jouw bedrijf.